22 de gener del 2012

La FTC des de la D3: 20 de gener 2012, 1r dia d’ERO

Més enllà de disputes entre sindicats i organitzacions, més enllà de lideratges i baralles de gallet engabiat, la FTC IAC ha fet el que creia que havia de fer.

Creiem que calia, en aquest moment d’inici d’aplicació d’un ERO irresponsable i en aquesta casa, dur a terme una acció contundent, puntual i amb el màxim ressò mediàtic possible. I seguim pensant avui que okupar una sala tancada per la Direcció i posar-la al servei de treballadors i usuaris ha estat un encert.

Hi ha qui ha pogut venir i participar de l’okupació. Hi ha qui no ha pogut venir però ha recolzat l’acció. Hi ha qui no en sabia res o ha cregut que no anava amb ell, o no ha entès l’oportunitat... i també hi ha qui estava en contra, per la raó que sigui. No entrarem ara en aquestes discussions.

Des de la D3 hem pogut atendre els mitjans d’informació i fer sentir les nostres raons per estar aquí avui. Des de la D3 hem atès a companys i companyes amb dubtes sobre la seva afectació en aquest disbarat d’ERO endegat per la Direcció seguint ordres de la Conselleria de Salut. Des de la D3 hem rebut el recolzament de les Assemblees socials dels barris i d’altres organitzacions veïnals, ciutadanes i sindicals. Finalment, des de la D3 hem rebut a la Direcció, única responsable del tancament de llits, per a dur a terme la reunió mensual que el Comitè d’empresa manté amb ells per a temes ordinaris.

Temps hi haurà per a posar adjectius a cada nom. Temps hi haurà per saber on està cadascú. Evidentment que no tots som iguals, que no tots pensem el mateix ni tenim els mateixos interessos. Pensem però que puntualment, avui, en aquests moments calia estar aquí, okupant la D3. Avui, la FTC-IAC està on creu que ha d’estar. A la D3 amb els treballadors i usuaris.

A les 13 hores, d’avui dia 20 de gener, a la Sala D3
el Comitè d’empresa convoca Assemblea general

Us hi esperem!

Des de la D3, salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada