25 de juliol del 2014

ENS TANQUEN LA SANITAT !!!!!

Des de la FTC-IAC ens adrecem a vosaltres per informar-vos que des del dia 14 de Juliol, tots els dilluns de 10.00h a 14.00h, estarem a la taula del vestíbul de l’ Hospital per repartir fulletons i informar els usuaris/es dels llits tancats i de la derivació de recursos públics a centres privats. 

Val a dir que aquests fulletons son fruit de la col·laboració de la FTC-IAC amb la CUP i que s’inscriuen en el recolzament del nostre sindicat a la campanya per la sanitat pública proposada i desenvolupada per la CUP.

Paral·lelament a la presència a la taula, passarem per les sales per informar-vos d’aquesta amplia i complerta campanya (tancament de llits i derivacions cap a la privada, no marxis sense hora, etc...) i fer-vos arribar, com a treballadors/es i alhora usuaris/es de la sanitat catalana, les modificacions que la Generalitat de Catalunya i el nostre conseller Boi Ruiz volen imposar.

Des de la FTC-IAC creiem que es necessària la màxima complicitat entre usuaris/es, veïns/es i treballadors/es de la sanitat per impedir l’aplicació de les mesures austericistes de la Generalitat que comporten la minva de drets, la precarització de les condicions laborals, l’augment de l’atur en el nostre sector i la sobrecàrrega física i psicològica pels treballadors/es de la sanitat catalana. Alhora que es tradueixen en el tancament de llits, la reducció d’intervencions quirúrgiques, l’ampliació de les llistes d’espera i provoquen un dèficit assistencial i de qualitat que acaba afectant a  la nostra població.

Tots junts, usuaris/es, veïns/es i treballadors/es de la sanitat podrem aturar i revocar las polítiques privatitzadores de la Generalitat vers la nostra sanitat. És per això que fem una crida per treballar plegats, generar complicitats i mira de retroalimentar-nos, doncs tan sols sumant esforços i lluites podrem evitar que es faci negoci amb la nostra salut.

Per una sanitat pública, gratuïta, universal i de qualitat.

Salut !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada