29 de novembre del 2012

Si, ens tornem a tancar.



 SI NO ENS PAGUEU, AL HALL ENS TINDREU.


Doncs si!, ens tanquem!.
I el Gerent d’aquesta casa i el Gerent del Patronat es pregunten el per que.
Es pregunten: per que ara?. Si ja han donat totes les explicacions. Si ens han rebut i ens han dit que no hi ha diners. Si fins i tot, ens han presentat un PowerPoint amb balanços, estadístiques, colorins i un bon feix de xifres negatives que corroboren que malgrat els seus ingents i perseverants esforços no poden fer res més.
Doncs si!, ens tanquem!.
Per poder disposar com a treballadors/es del nostre reduït i altament retallat salari el dia que toca.
Per reclamar el pagament de la paga extra de Nadal, que sense ella aquestes festes difícilment podrem celebrar gairebé res.
Per mostrar la nostra indignació envers a polítics, gestors i responsables que carreguen sempre els neulers a les nostres esquenes. 
Però ens tanquem també per que estem farts i tips:
De patir direccions i directius que practiquen la genuflexió amb la Conselleria de Sanitat.
De càrrecs numeraris al servei del Virrei.
De veure com la nostra entitat esta històrica i contínuament esquitxada per escàndols envers la gestió del recursos públics.
De veure com ens redueixen l’activitat sanitària, ens tanquen llits i ens augmenten les ràtios de pacients, provocant un empobriment de la qualitat assistencial.
De veure com maltracteu a companys/es, amb contractes precaris i fraus de llei i desprès per reblar el clau els foteu al carrer sense miraments.
De comprovar com direccions d’aquesta casa juguen a atorgar gracies o càstigs en funció de la seva impia voluntat.
De retallades injustes provocades per polítiques on l’austeritat la paguem les classes populars,  i on estem tots: treballadors/es, usuaris /es i fins i tot TU!...........Si, si, tu que mai t’has definit, com a treballador/a i has acceptat  de bon grat l’ estatus de classe mitjana i anomenant-te professional  per distingir-te dels demés  i ara t’adones  que sols ets un treballador/a amb un sou mes alt.
En definitiva que si! Que ens tanquem!. Per que estem farts d’hipocresia, de comèdia, de bones paraules que denoten educació però descriuen un futur desencisador, on nosaltres, els treballadors/es sortirem altament perjudicats.

SI NO ENS PAGUEU, AL HALL ENS TINDREU.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada