14 de març del 2012

VAGA GENERAL? És clar que sí!

 
Contra la Reforma Laboral
Contra les retallades i contra aquells que volen negociar-les

La FTC-IAC creu que és imprescindible anar a la vaga general el proper dia 29 de març.
Raons no ens en falten:
Retallades socials, reforma de pensions, reforma laboral, desregularització i precarietat en el món laboral
Són alguns dels motius que, amb la corrupció política, l’economia de l’especulació i el robatori de diners públics efectuat pels protegits del règim i les entitats financeres en nom de les lleis del mercat, ens fan cridar:
Ja n’hi ha prou! I advertim que, per la FTC-IAC, aquesta vaga no és un punt i apart.
Impulsada per la majoria sindical basca (ELA i LAB) i pel sindicat majoritari gallec (CIG), aquesta vaga va rebre l’immediat suport del sindicalisme alternatiu català i volem que sigui el principi d’una resposta social contra els atacs que patim com a treballadors, com a ciutadans i com a usuaris dels serveis públics.
Ens congratulem que CC.OO. i UGT,  els dos sindicats majoritaris a l’estat espanyol, convoquin vaga general el mateix dia 29 de març, però...
Que no s’equivoquin!  No és per a seure a “negociar“ la reforma laboral amb el Sr. Rajoy o, al nostre país,  amb el Sr. Duran i Lleida, i tractar, a les primeres de canvi, d’impedir la lluita amb l’excusa d’una “nova negociació”
Sabem que aquests dos sindicats han convocat la vaga per la pressió de les seves bases, que veien com, des del sindicalisme alternatiu i combatiu, es prenia la decisió de lluitar i els seus sindicats quedaven al marge.
Els demanem ara que segueixin pressionant i no deixin a les seves cúpules “negociar” les engrunes que els pugui oferir el Govern català o el Gobierno d’Espanya o, pitjor encara, per les contrapartides econòmiques que puguin regalar-los per resoldre la trista economia dels dos sindicats (amb ERO’s d’extinció contra els seus treballadors)
Els demanem que facin possible que el 29 de març es visualitzi una mobilització social i una aturada de la productivitat majoritària i contundent, que faci recular els polítics de la dreta, del PP o de CiU, i que el dies, setmanes i mesos posteriors segueixi la lluita per obligar al govern de l’estat a retirar la reforma laboral i aturar les retallades.

Companys,
és hora de lluitar,
de posar en evidència a qui ens vol robar els nostres drets civils i laborals
i també als que, amb el seu silenci o la seva complicitat,
participen d’aquest espoli

LA REFORMA LABORAL I LES RETALLADES
NO ES NEGOCIEN!
PER LA RETIRADA DE LA REFORMA I L’ATURADA DE LES RETALLADES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada