6 de novembre del 2017

LA FTC-IAC PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS, L’AMNISTIA I LA REPÚBLICA.

Des de la FTC- IAC, rebutgem l’empresonament dels membres dels governs. La jutgessa de l’Audiència Nacional, institució hereva del franquista, Tribunal d’Ordre Públic ha empresonat sense judici 9 membres del govern legítim de Catalunya. A la vegada els presidents d’Òmnium cultural i ANC continuen empresonats també sense judici.

1.     Llibertat immediata de totes les persones empresonades.

2.     Fi de la persecució d’idees polítiques.

3.     Respecte a la voluntat del poble català.

Des de la FTC-IAC fem una crida:

·        A l’organització als llocs de treball, als barris i les ciutats.

·        A posar al mig del procés constituent i de la construcció de la República les necessitats de les classes populars en general i de la treballadora en particular. El dia de la vaga general del 3 d’octubre vam veure com molta gent que no veu clara la independència va sortir a lluitar per les llibertats.
·        Es per això, que com a sindicat estem treballant per generar una carta de drets socials i per un marc de relacions laborals català que serveixi per relacionar la lluita per l’alliberació nacional i social.

·        A participar a les mobilitzacions contra la repressió i per les llibertats.

   
Respecte a la convocatòria Vaga General pel dia 8 de Novembre feta per la I-CSC:
Restem a l’espera de que la I-CSC faci els contactes necessaris per estendre la vaga. A més expressem que :
1)L'actual situació, amb una vulneració total dels drets de tots els drets de ciutadania, socials, laborals, polítics i personals, obliga a la IAC a plantejar-se molt seriosament qualsevol proposta de vaga general coordinada amb les altres organitzacions sindicals i socials.
2)en relació a la convocatòria de 8 que ha fet la I-CSC; la IAC prendrà les decisions necessàries en funció de les propostes que es realitzin, del seu suport social i de les seves capacitats organitzatives.

Salut i revolta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada