2 de gener del 2017

FEM SALUT, FEM SANT PAU ???...



Com es habitual el nostre Gerent, tot just abans d’ acomiadar l’ any, ens adreça unes paraules encoratjadores, però la FTC-IAC no ho veu així i vol fer una reflexió.

Per començar, la consecució del pla estratègic 2012-2016, per nosaltres es el resultat d’ una política de retallades laborals, social i econòmiques que tots els treballadors de sant pau hem patit i que a data d’ avui l’ empresa no te cap intenció de retornar.

En aquest moments la sostenibilitat de l’ hospital recau sobre les esquenes dels treballadors, que pateixen cada dia la manca de recursos, les descobertures instaurades en el dia a dia, tot això sumat a l’ aprimament de la plantilla estructural front el creixement de l’ estructura directiva.

A la seva carta ens parla d’ una solidesa a l’ hora de prestar salut als nostres usuaris, no ens enganyi, hores d’ ara,  a l’ hospital el seu major recurs es l’ improvisació a l’ hora de cobrir places de plantilla estructural; quan diu fem salut, parlem de que es guareix al malats gracies a la sobrecàrrega del treball del personal?

No ens vengui com una victòria l’ acord amb la part social quan encara no s’han assolit les condicions laborals i de prestacions sanitàries que teníem al 2010, aquest  preacord l’ hi serveix per rentar-se la cara davant el Patronat i la Generalitat.

Per la FTC-IAC, el nostre pla estratègic 2017-2020, hauria de encabir la recuperació de totes les condicions social i laboral i econòmiques que teníem al 2010.

Sembla  ser que tenim molta feina a fer..., amb la FTC-IAC com sempre hem dit, pot contar per anar-hi a reclamar on calgui el que es nostre.

El nostre compromís per aquest nou any es continuar lluitant per aconseguir una sanitat publica 100% de qualitat, on les plantilles es corresponguin amb les necessitats reals per atendre la població.

Salut i Lluita.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada